INGREDIENTE
100 g penne (sau alte paste la alegere)
185 g branzica de vaci cu smantana
1 lingura PASTA DE CURMALE
1 lingura de stafide inmuiate si scurse
1 lingura de merisoare inmuiate si scurse
2 lingurite cu varf de unt
1 lingurita de carob
MOD DE PREPARARE
Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj
Scurse bine, bine le-am amestecat cu branzica, pasta de curmale, stafidele si merisoarele maruntite la cutit.
Am uns cu putin unt un vas de yena si am turnat compozitia.
Am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 minute.
Le -am lasat sa se raceasca bine.
Sunt moi, suculente.
Separat am topit untul si l-am lasat sa se raceasca.
L-am amestecat cu carobul.
Am turnat apoi peste paste.
Se pot servi si cu nuci sau migdale macinate.
Pofta buna!
*Pentru regim in caz de diaree folositi paste albe. Altfel cele integrale sunt o alegere mai sanatoasa.