Pentru pranzul de astazi am gatit un piept de pui absolut delicios cu legume si sos de rosii!

Este o reteta noua si usoara si pe placul intregii familii!

Am folosit desigur Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia si va recomand la folositi la fel, pentru ca are un gust extraordinar si inconfundabil de pui de tara!

Si o alegere foarte sanatoasa in acelasi timp!

INGREDIENTE (3-4 portii)

1 piept de pui de la Poulet Jaune Fermier d’Auverge de la Edenia
300g amestec cu conopida de la Edenia
400g rosii pasate (am folosit la conserva)
Cimbru uscat
Patrunjel
3 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Pieptul, dezosat si caruia i-am indepartat pielea, il taiem cubulete.

Intr-o craticioara, punem uleiul, pieptul si 250 mL apa. Lasam la foc mic, iar cand se formeaza spuma o indepartam. Vom lasa la fiert pana scade apa, iar apoi mai adaugam inca 100mL si lasam sa scada din nou. Totul dureaza cam 25 de minute.

Cand apa a scazut din nou, adaugam legumele direct congelate, rosiile pasate si inca 100mL apa.

Lasam sa fiarba 10 minute din momentul in care da din nou in clocot.
La sfarsit adaugam condimentele.

Un pranz delicios!

Pofta mare!

Va recomand puii Poulet jaune de la Edenia pentru ca sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratatmente cu antibiotice.

Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.

Sunt pui care au fost crescuti in Franta si a caror calitate superioara este atestata prin certificarea Label Rouge.

Va invit cu drag sa folositi cu toata increderea puii Poulet Jaune in preparatele Flaveur!