Va propun sa gatim astazi impreuna un piure de cartofi si telina, un piure pe cat de delicios, pe atat de usor de preparat!
Va recomand sa folositi desigur piureul de telina de la Edenia, cu care reteta va fi gata si repede!
Telina fierta, pasata si congelata in forma de peleti, este usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (2-3 portii)
400g cartofi (cantariti fara coaja)
200g piure de telina de la Edenia
2 linguri mascarpone (sau smantana / iaurt)
Un praf nucsoara macinata
½ lingurita patrunjel uscat

MOD DE PREPARARE
Cartofii, curatati si taiati cubulete, ii fierbem pentru 20 de minute, apoi ii pasam.
Peletii de piure de telina ii punem intr-o craticioara la foc mic si amestecam incontinuu pana se decongeleaza.
Amestecam cele doua piureuri cu restul ingredientelor.
Gata piureul care poate fi servit simplu sau ca si garnitura.
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!