INGREDIENTE
1kg conopida cruda
150g gris
4-5 fire de țelina
Condimente dupa gust
2 ardei grasi rosii
250g cașcaval/branza la alegere (branza de casa)
MOD DE PREPARARE
Am pus conopida la fiert. La final, am adaugat frunzele de țelina in apa fierbinte si am mai lasat acolo 5 minute, împreuna cu conopida, in vas acoperit cu capac- cu focul stins.
Am facut conopida si țelina piure cu blenderul, am adaugat gris si condimente.
Am întins 1/2 din cantitatea de aluat in tava, pe hârtie de copt, am asezat rondele de ardei gras si deasupra cașcaval ras.
Am dat la cuptor pana s-a rumenit cașcavalul.
Din Ingredientele de mai sus rezulta 2 pizza.
*Blatul este moale si umed.
Cata apa folosim? O scurgem inainte sa punem grisul?
apa cat sa acopere conopida. Sigur ca se pune la scurs in strecuratoare apoi se baga la blender.
Bună ziua! Vă referiți la apio, sau câteva frunze de țelină românească? Mulțumesc!
la frunze