Astazi am pregatit o pizza savuroasa cu blat de morcovi si va invit cu drag sa o incercati cat mai curand, pentru ca va fi primita cu incantare de cei mici!
Va recomand sa pregatiti pizza cu piureul de morcovi de la Edenia pentru ca astfel va fi gata mult mai rapid si usor aceasta reteta!
Morcovii fierti, pasati si congelati in forma de peleti, sunt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!
INGREDIENTE (2-3 portii)
Blat:
200g piure de morcovi de la Edenia
150-160g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
Topping-uri:
masline, sos de rosii, cascaval sau alte toppinguri la alegere.
MOD DE PREPARARE
Punem peletii de piure intr-o craticioara si lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se decongeleaza.
Lasam piureul sa se raceasca putin, apoi adaugam faina cu praful de copt si framantam pana obtinem un aluat modelabil.
Intindem aluatul in forma de cerc, de aproximativ 1cm grosime.
Transferam aluatul in tava pe hartie de copt si il ungem cu sos de rosii, apoi presaram masline si cascaval ras.
Coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumeneste cascavalul.
Putem pastra pizza la frigider si o putem consuma in max 3 zile, reincalzita la cuptor.
Pofta mare!
Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!
Putem folosi si faina de hrisca?
nu