INGREDIENTE (1-2 porții)
½ avocado
50g dovlecel
2 oua mici
50g cașcaval ras (sau mozzarella fresca, în zer, pentru bebelușii mai mici de 1 an)

MOD DE PREPARARE
Pasăm avocado cu furculița. Dovlecelul crud îl dăm pe răzătoarea mare cu tot cu coajă apoi îl presăm să iasă apa din el.
Amestecam piureul de avocado cu dovlecelul, ouăle și ½ din cașcaval. Ungem cu ulei de măsline un vas mic ceramic și punem compoziția, iar deasupra presărăm cașcavalul rămas. Am folosit un vas de 17x13cm.

Băgăm vasul în cuptor, setăm 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație și lăsăm pentru 30 de minute sau până se rumenește ușor.
Delicioasă! Poftă mare!
*se poate păstra la frigider și se poate consuma în max 3 zile. O reîncălzim la cuptor.