Astazi pregatim impreuna o supa crema de mazare cu rosii, dupa o reteta noua si savuroasa!
Va recomand, pentru un gatit usor si rapid, sa folositi piureul de mazare de la Edenia, dar si piureul de morcovi, iar rezultatul va fi unul extraordinar!
Mazarea fiarta si morcovii fierti, pasate si congelate in forma de peleti, sunt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nici nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (1-2 portii)
250g piure de mazare de la Edenia
50g piure de morcovi de la Edenia
150g rosii
100mL apa
½ lingurita busuioc uscat
1 lingura ulei de masline extravirgin

MOD DE PREPARARE
Punem rosiile intr-un vas si le bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
Indepartam coaja si cotorul si le pasam cu blenderul vertical.
Intr-o craticioara punem peletii de piure si apa si lasam la foc mic pana se decongeleaza. Adaugam si rosiile pasate, busuiocul si uleiul si amestecam.

Gata o supa crema delicioasa!
O putem servi cu fulgi de drojdie inactiva.
O pastram la frigider si o consumam in maximum 3 zile. O reincalzim intr-o craticioara pe aragaz la foc mic.
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!