INGREDIENTE

1 ou
1 lingura sirop de artar
1 lingura dulceata fara zahar (de care va place)
1 pahar cu lapte de vaca 3.5% grasime (200 ml) sau lapte vegetal
2 linguri ulei (de cocos sau masline)
1 lingura cu varf de carob
1-2 linguri de fructe uscate/stafide
1 lingura de nuca mărunțită- optional
1 lingurița bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie
6-7 linguri făina alba de grau tip 000

MOD DE PREPARARE

Am bătut putin oul cu siropul de artar, am adaugat dulceata, carobul, uleiul, laptele, apoi bicarbonatul stins.

Am amestecat cu un tel dupa fiecare ingredient adăugat. Am pus făina treptat (prin sita) si am amestecat cu telul.

Compozitia trebuie sa curgă, dar sa nu fie foarte lichida. La final am pus stafidele si nuca.

Am pus totul intr-un vas termorezistent cu hartie de copt (puteți folosi si o tava micuța) si am băgat la cuptor la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana a trecut testul scobitorii, aprox 30 de minute.

Iese super pufoasa si gustoasa!

Pofta buna!