Astazi am pregatit o prajitura super gustoasa cu fructe de padure, visine si branza! O reteta noua si savuroasa, pe care va invit cu drag sa o incercati cat mai repede pentru ca va fi primita cu incantare, de intreaga familie!
Va recomand desigur sa folositi fructele de padure de la Edenia si de asemenea visinele fara samburi de la Edenia. Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune si de asemenea sunt curatate, spalate, sortate, congelate rapid si nu se decongeleaza inainte de preparare!
Fructele de padure Edenia, dulci si acrisoare, sunt pline de vitamine, antioxidanti si numerosi nutrienti. Sunt 100% fructe de padure proaspete si contin: 25% coacaze rosii, 20% mure, 20% zmeura, 20% coacaze negre si 15% afine.
Visinele Edenia sunt pline de antioxidanti, vitamina C si antocianine, acele fitochimicale care au un bun efect antiinflamator, incurajand circulatia sangelui si contribuind la echilibrarea sistemului nervos.
INGREDIENTE
3 oua
O lingura zahar
70mL ulei de masline nonextravirgin (pomace olive oil)
60mL lapte de vaca 3,5% grasime
210g faina alba de grau tip 000
40g amidon de porumb
2 lingurite rase praf de copt bio
1/3 lingurita pudra de vanilie
250g ricotta (sau branza de vaci) + o lingura zahar + ¼ pudra vanilie
150g fructe de padure de la Edenia
100g visine de la Edenia
MOD DE PREPARARE
Fructele le lasam la temperatura camerei pentru 2 ore intr-o strecuratoare.
Intr-un bol mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa.
Adaugam apoi pe rand uleiul, laptele, faina, amidonul, praful de copt, vanilia, mixand dupa fiecare pana se integreaza.
Intr-un bol separat, mixam ricotta cu zaharul si vanilia pentru cateva secunde.
Pregatim o forma rotunda sau patrata, am folosit o forma patrata de 23x23cm.
Punem prima compozitie, iar deasupra intindem usor compozitia de branza, lasand marginile neacoperite. Deasupra compozitiei de branza repartizam fructele.
Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35-40 de minute, pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se raceasca apoi o putem taia.
Este incredibil de gustoasa aceasta combinatie!
Pofta mare!
Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!