INGREDIENTE

un castronel cu visine proaspete fara samburi (merg si cirese, mure sau afine)
200g gris
4 oua
200g smantana (am folosit cu 12% grasime)
pudra de vanilie (optional)
*zahar optional sau in functie de preferinte (eu am pus o lingura)

MOD DE PREPARARE

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana obtinem o spuma tare.

Mixam foarte bine galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema deschisa la culoare care si-a dublat volumul.

Apoi adaugam smantana si grisul si mixam putin cat sa omogenizam. Lasam aceasta compozitie in repaus 10 minute sa se umfle putin grisul.

Integram si albusurile spuma amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

Turnam compozitia in vas de silicon cu diametrul de 25cm (sau alt vas daca folosim hartie de copt) si repartizam jumatate din cantitatea de visine infigand usor in compozitie.

Cealalta jumatate o repartizam deasupra fara sa mai apasam.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute sau pana se rumeneste putin si trece testul cu scobitoarea.

Este delicioasa! Pofta buna!