INGREDIENTE

75g unt moale (la temperatura camerei)
1 lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
2 oua
175g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
200mL lapte batut
75g migdale macinate fin
200g capsuni

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam pe rand ouale, laptele batut, praful de copt, migdalele si faina, mixand dupa fiecare pana la omogenizare.

Punem compozitia intr-o forma din silicon rotunda, cu diametrul de 23 cm. Puteti folosi si forme ceramice pe care le ungeti cu unt.

Nivelam compozitia in forma iar deasupra punem capsunile taiate in jumatate si presaram fulgi de migdale daca dorim.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 35 de minute sau pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoare.

Lasam prajitura sa se raceasca in forma, apoi o putem scoate si o putem taia.

Pofta buna!