INGREDIENTE

1 piept de pui
4 rosii mai mari
2 linguri orez hidratat cel putin 4 ore
6 catei usturoi

MOD DE PREPARARE

Tocam pieptul de pui marunt impreuna cu 3 catei de usturoi. Eu am folosit maruntitorul electric dar puteti folosi si masina de tocat.

Pasta obtinuta din pieptul de pui o amestecam cu orezul hidratat si scurs.

Taiem palariile rosiilor si le pastram. Daca nu stau drepte, atunci vom taia putin si de jos astfel incat sa le nivelam. Scobim interiorul rosiilor cu o lingurita si incercam sa scoatem aproape tot miezul.

Miezul scos il vom pune in vasul in care vom coace rosiile, alaturi de ceilalti 3 catei de usturoi lasati intregi. Umplem fiecare rosie cu carne si punem inapoi palariile fiecareia.

Punem rosiile in vas peste miezul scos si bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus jos fara ventilatie pentru aproximativ o ora.

Absolut delicios! Pofta mare!