INGREDIENTE
6 rondele de ananas (am folosit la conserva in suc propriu)
100mL suc de ananas (il folosim pe cel din conserva)
3 oua micute
2 linguri amidon de porumb
*zahar in functie de preferinte (eu am pus o lingura)
MOD DE PREPARARE
Punem toate ingredientele in blender si mixam bine.
Compozitia (care este lichida) o punem intr-o craticioara antiaderenta (obligatoriu) pe foc mic. Amestecam din cand in cand cu un tel (de silicon pentru a nu zgaria craticioara antiaderenta) iar cand incepe sa se incalzeasca amestecam incontinuu cu telul pana se intareste.
Atentie sa nu se arda!
Eu am folosit-o la PRAJITURA CU SARLOTA DE ANANAS! O puteti folosi la torturi, o puteti servi cu fructe sau cu cereale.
Absolut delicioasa!
*atentie mare la conservele de ananas, cititi eticheta. Trebuie sa contina doar ananas in suc propriu, fara alt ingredient!
*pentru a nu prinde crusta deasupra trebuie sa puneti o folie alimentara direct pe suprafata sarlotei la cateva minute dupa ce ati luat-o de pe foc.