INGREDIENTE

6 rondele de ananas (am folosit la conserva in suc propriu)
100mL suc de ananas (il folosim pe cel din conserva)
3 oua micute
2 linguri amidon de porumb
*zahar in functie de preferinte (eu am pus o lingura)

MOD DE PREPARARE

Punem toate ingredientele in blender si mixam bine.
Compozitia (care este lichida) o punem intr-o craticioara antiaderenta (obligatoriu) pe foc mic. Amestecam din cand in cand cu un tel (de silicon pentru a nu zgaria craticioara antiaderenta) iar cand incepe sa se incalzeasca amestecam incontinuu cu telul pana se intareste.

Atentie sa nu se arda!

Eu am folosit-o la PRAJITURA CU SARLOTA DE ANANAS! O puteti folosi la torturi, o puteti servi cu fructe sau cu cereale.

Absolut delicioasa!

*atentie mare la conservele de ananas, cititi eticheta. Trebuie sa contina doar ananas in suc propriu, fara alt ingredient!

*pentru a nu prinde crusta deasupra trebuie sa puneti o folie alimentara direct pe suprafata sarlotei la cateva minute dupa ce ati luat-o de pe foc.