INGREDIENTE (1-2 portii)

Bulete
3 cartofi
1 morcov mic
1 ceapa mica
1 ou
30 g mozzarella rasa
1 lingura pesmet + inca putin pentru tavalit buletele
1 lingura gris
1 lingura patrunjel
putin oregano

Sos
o jumatate iaurt grecesc
1/2 lingurita marar
1 lingura smantana
cateva picaturi de zeama lamaie

50 g cascaval pentru a umple buletele

MOD DE PREPARARE

Cartofii se fierb, dupa ce se racesc se dau pe razatoarea mica, se amesteca cu morcovul si ceapa, date pe razatoare, oul, mozzarella pesmetul si grisul.

Cu mainile unse cu ulei modelam buletele, iar in mijlocul lor introducem cate o bucatica de cascaval.

Dam buletele prin pesmet.

Asezam buletele in tava pe hartie de copt si coacem la 180 grade C caldura sus-jos cu ventilatie pana se rumenesc, aproximativ 30 de minute.

Pentru sos amestecam toate ingredientele.

Pofta buna!