INGREDIENTE
2 mere potrivite
180g faina alba de grau
180mL lapte vegetal sau de vaca 3.5% grasime
2 oua
o lingura sirop de artar sau zahar (optional sau in functie de preferinte)
½ lingurita ulei pentru uns tigaia
MOD DE PREPARARE VIDEO
Mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam pe rand laptele si faina, mixand dupa fiecare.
Integram in compozitie merele decojite si date pe razatoarea mare.
Ungem cu ulei o tigaie antiaderenta mai mare (aprox diametrul 27cm) si turnam compozitia. Lasam la foc mic, iar cand incepe sa faca gaurele deasupra, intoarcem clatita folosind o farfurie si o lasam se se rumeneasca si pe partea aceasta.
A iesit absolut delicioasa! Domnul Copil si noua lui prietena foarte buna Omidé au fost foarte incantati. Pe Omidé cat si pe alti prieteni de-ai ei ii puteti achizitiona de pe site-ul partenerului nostru Manouk. Manouk realizeaza cele mai frumoase jucarii handmade tricotate si crosetate pentru cei mici si cei mari!
Am mancat si noi odata cu galusca cate o clatita 🙂 sunt Yummi!
Buna! Rămâne putin umedă sau am gresit eu undeva?
sigur ca ramane umeda avand in vedere ca are 2 mere in compozitie!
La bebe de 8 luni ii pot da?
mai degraba dupa 1 an
Am făcut 2 weekend uri la rând si in mod sigur va deveni un clasic. In cantitate dubla, cu 6 mere in loc d 4, delicioase pt mic dejun, dar si pachețel. Mâncăm si noi pe lângă cei mici. Multe salutari din Germania,
ma bucur tare ca v a placut
Excelenta! O varianta minunata! Am facut-o pentru nepotelul de doi ani jumatate si am mancat cu totii…de-ar mai fi fost! Multumesc pentru reteta, o voi repeta-o macar o data pe saptamana!
multumesc mult pentru feedback! Ma bucur tare ca v-a placut!