INGREDIENTE

4 ficăței de pui
50 g unt
1 cățel de usturoi
1/2 ceapă
1/2 ardei gras roșu
3 ouă
2 linguri de făină
pătrunjel
piper

MOD DE PREPARARE

Am spălat și curățat ficatul de pasăre, apoi l-am pus la fiert cu o foaie de dafin pentru 25 de minute.

După aceea, l-am maruntit în robotul de bucătărie împreună cu untul și legumele .

Am separat ouăle, gălbenușurile le-am încorporat în compoziție, iar albușurile le-am bătut spumă.

Am adăugat făina peste albușuri, apoi compoziția cu ficat, amestecând ușor, de jos în sus.

Am introdus sufleul la cuptor pentru 20-25 minute, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, in forme de briose.

Alte precizari
Am adăugat ardeiul gras spre final in robotul de bucatarie, fiindcă nu am vrut să se mărunțească prea tare, dar și pentru a adăuga culoare preparatului.