Va propun astazi o supa crema delicioasa de ciuperci cu dovleac, pe care o servim cu iaurt!
Trebuie sa incercati reteta cu legumele pentru supa crema de ciuperci de la Edenia pentru ca supa crema se prepara astfel mai usor si mai rapid!
Legumele continute sunt ciuperci feliate, ceapa, pastarnac, telina si cartofi. Acestea sunt deja amestecate in proportii ideale pentru a obtine un mix consistent de supa crema.
Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (2-3 portii)
1 punga legume pentru supa crema de ciuperci de la Edenia
200g dovleac placintar
700mL apa
1 lingurita patrunjel uscat
½ lingurita cimbru uscat
1 lingura ulei de masline extravirgin
Iaurt natur (la alegere cu 3% sau 10% grasime)

MOD DE PREPARARE
Punem apa intr-o oala, iar cand incepe sa dea in clocot adaugam dovleacul placintar curatat si taiat cubulete mici.
Lasam sa fiarba 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
Dupa cele 10 minute, adaugam legumele pentru supa crema de ciuperci si le lasam sa fiarba toate 8 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.

La sfarsit adaugam condimentele si uleiul si pasam totul cu blenderul vertical pana obtinem o crema.
Supa crema o pastram la frigider si o putem consuma in maximum 3 zile.
Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!

Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.

Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!