Am pregatit pentru astazi o supa crema de linte cu patrunjel pe care va invit sa nu o ratati! Am folosit patrunjel maruntit de la Kotányi pentru aroma sa deosebita si gustul sau intens.

INGREDIENTE (6 portii)

350g linte rosie (hidratata peste noapte)
1 zucchini (sau dovlecel)
1 ceapa rosie mica
2 morcovi
1 pastarnac
2 ardei grasi rosii
o lingura curcuma
2 linguri patrunjel maruntit de la Kotányi
3 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Tocam legumele la tocatorul electric sau le dam pe razatoare. Punem legumele la inabusit cu 2 pahare de apa si uleiul de masline. Adaugam apa la nevoie pana cand devin cremoase.

Adaugam peste legume si lintea, completam cu apa, aproximativ 1 litru, astfel incat sa aiba suficienta sa fiarba bine.

Lasam lintea la fiert, la foc mic, aproximativ 25 de minute. Spre sfarsit adaugam si curcuma.

Oprim focul, adaugam patrunjelul si punem capacul pe oala. Lasam 15 minute apoi pasam totul cu blenderul vertical.

Delicioasa! Pofta buna!

Puteti folosi cu incredere patrunjelul de la Kotányi in foarte multe din retetele de pe site! Este delicios in legume, supe, sosuri sau dressinguri!

Va invit sa aflati mai multe despre Kotányi aici: www.flaveur.ro/kotanyi si sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi!
Va invit sa le si folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!