INGREDIENTE (5-6 portii)
1 ceapa
1 morcov
1/2 dovlecel
1/2 ardei capia
câteva buchetele de broccoli
câteva păstăi de fasole galbena
1 roșie mică galbena
3 cuburi de spanac congelat
albitura (păstârnac, țelină și rădăcina de pătrunjel – câte puțin din fiecare)
1 păhărel mic mic de couscous
puțin ulei de măsline
pătrunjel
1 ou
MOD DE PREPARARE
Am tocat legumele iar rosia am dat-o pe răzătoare. Am pus legumele la fiert cam in 2l apa cu puțin ulei de măsline (in afara de broccoli și spanac)
Când au fost gata, am adăugat și spanacul tocat, broccoli și cușcuș-ul. Am mai lăsat putin, apoi am pus și oul bătut și am mai fiert câteva minute.
Am stins focul, am pus pătrunjelul, am acoperit și gata supa.
Delicioasa! Pofta buna!
* poate fi făcută atât cu legume proaspete cât și congelate. In perioada asta, eu am congelate de asta-toamna; doar anumite legume mai cumpăr iarna.