INGREDIENTE
piept de pui – 30 g (sau adaptat varstei, mai putin sau mai mult)
praz (2 bucati de aproximativ 10 cm)
morcov – 2 rondele
pastarnac – 1 rondea
radacina de patrunjel – 1 rondea
cartof dulce, o bucatica, cam cat o nuca
patrunjel 5-6 fire
1 galbenus
jumatate lingurita de ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Pieptul de pui l-am fiert separat.
O bucata de praz cu radacinoasele le-am fiert impreuna si apoi cu 100 ml din supa lor se blenduiesc bine.
A doua bucata de praz o taiati rondele, cartoful dulce il razuiti si puiul il taiati marunt la cutit.
Aceste 3 ingrediente le puneti la inabusit cu putin ulei si apa.
Se scurg bine si le puneti peste supa pasata din primele ingrediente.
Punem din nou pe foc, adaugam galbenusul frecat cu o lingura de supa si mai lasam 1 minut asa fiarba.
Punem patrunjel tocat la servire. Pofta buna!