INGREDIENTE

100g unt
200g faina
4-5 linguri apa rece
250g mascarpone
2 oua
boabe de strugure

 

MOD DE PREPARARE

Am amestecat untul la temperatura camerei cu faina pana am obtinut un amestec nisipos; am pus apa si am omogenizat aluatul, apoi l-am pus la frigider timp de 1 ora.

Am intins aluatul in tava de tarta, am intepat cu furculita si am dat la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

In acest timp am spalat boabele de strugure si le-am uscat in servetele de hartie.

Am batut ouale cu telul si am incorporat mascarpone.

Am scos aluatul de tarta din cuptor si am pus umplutura, apoi am repartizat boabele de strugure pe toata suprafata tartei.

Am dat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit deasupra, aproximativ 30 de minute.

*Este o tarta fina si cremoasa, aromata de la struguri.