Viața Verde Viu este mai mult decât un magazin online obișnuit cu produse pentru stil de viață sănătos. Viața Verde Viu ne oferă o experiență și o apartenență la o comunitate, iar fiecare client este însoțit în călătoria lui spre un stil de viață sănătos.

Viața Verde Viu este despre conscevența și eforturile susținute a unor oameni cu o pasiune pentru tot ceea ce presupune un stil de viață sănătos, oameni care cred în puterea de transformare a fiecăruia și în capacitatea fiecăruia de a face ceva diferit, de a îmbunătăți experiențele, de a implica și de a inspira oamenii de pretutindeni.

Toate produsele oferite de Viața Verde Viu sunt atent selecționate, din ingrediente naturale, cu etichete oneste și transparente. Mai mult de atât, majoritatea produselor din magazin sunt testate de propria echipă înainte de a fi listate pe site.

Fără compromisuri în privința sănătății, dar cu personalitate și cu grijă din plin pentru starea ta de bine!

Alimente și produse alimentare naturale pentru un stil de viață sănătos​

produse apicole / ceaiuri naturale / sucuri și siropuri naturale / cafea și cacao / îndulcitori naturali / produse din nucă de cocos / cereale / leguminoase / semințe și nuci / fructe uscate / făină / paste / condimente / gustări dulci și sărate / dulciuri sănătoase

Alege alimentele Viața Verde Viu: bio, raw, vegane, alimente fără zahar, gluten sau fără sare, 100% naturale! Livrare rapidă și sigură, oriunde în România!

RECOMANDĂM CU DRAG

Carob

Carob

Pulberea ecologică de roșcove sau de carob are un conținut bogat de proteine, minerale și vitamine esențiale cu un puternic rol antioxidant.
Carobul poate fi utilizat ca înlocuitor pentru pudra de cacao la tot soiul de preparate de patiserie. Este un bun înlocuitor al îndulcitorilor sintetici având un gust natural dulce, deși conține cantități reduse de zaharuri.
Carobul este extrem de nutritiv, cu un conținut ridicat de proteine și bogat în fibre, contribuind la reglarea tranzitului intestinal și la combaterea balonării. Conține multe vitamine și minerale precum zinc și cupru, de asemenea cu mai mult calciu decât pudra de cacao și cu un conținut redus de grăsimi comparativ cu aceasta. Nu conține nici cofeină si are un indice glicemic foarte scăzut.

Fulgi de ovăz​

Fulgi de ovăz​

Fulgii de ovăz sunt una din cele cele mai sănătoase cereale datorită aportului său nutritiv, conținând foarte multe fibre, ideale pentru o digestie sănătoasă.
Consumat sub formă de fulgi, tărâțe sau făină, în diverse preparate alimentare, ovăzul reprezintă o adevărată sursă de energie și de vitalitate. Datorită carbohidraților cu eliberare treptată, păstrează nivelul glicemic redus în sânge și oferă o energie constantă.
Fulgii de ovăz au un conținut ridicat de vitamine, minerale și antioxidanți, sunt o sursă bogată de fibre, dar și de calciu, potasiu și vitaminele B3 și B6.

Fulgi de drojdie inactivă

Cristalele de fructe și legume Happy Kids Valley

Cristalele de fructe și legume Happy Kids Valley sunt un amestec unic din concentrate de fructe și legume cristalizate, și anume: sfeclă roșie, morcov, soc, ananas, rodie, vișine, afine, coacăze negre, merișoare, zmeură, portocale, măr și cătină.

Happy Kids Valley este un amestec foarte complex de fructe și legume, deosebit de bogat în vitamine și minerale. Desigur fără gluten, fără lactoză și fără OMG!

Cristalele Happy Kids Valley nu trebuie amestecate în alimente sau băuturi mai fierbinți de 40 grade C, deoarece astfel conținutul valoros de ingrediente active sensibile la căldură se va pierde!

Cristalele de fructe și legume Happy Kids Valley

Fulgi de drojdie inactivă

Fulgii de drojdie inactivă sunt un supliment alimentar bogat în vitamine și minerale și oferă un spectru complet de vitamine B, inclusiv vitamina B12, aminoacizi, proteine, acid folic sau biotină. Sunt, de asemenea, o sursă excelentă de fier, magneziu, fosfor, zinc, crom și seleniu.
Conțin beta glucan, un tip de fibre care ajută la reducerea colesterolului;
Au o concentraţie ridicată de antioxidanţi, în special glutation care este esenţial pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi eliminarea toxinelor din organism.
Sunt un aliment cu un nivel scăzut de zahăr, astfel poate ajuta la reglarea nivelului glicemic din sânge.
Nu conțin gluten, ceea ce o face un aliment important pentru persoanele care au alergii sau intoleranțe la gluten.

GĂTEȘTE REȚETELE VIAȚA VERDE VIU

DESCOPERĂ OFERTELE VIAȚA VERDE VIU

Pe site-ul Viața Verde Viu sunt în permanență reduceri și cadouri, ce pot fi găsite oricând la ofertele lunii Viața Verde Viu.

De asemenea și cutii misterioase cu produse sănătoase, Mystery Box fiind un concept nou prin care se poate descoperi produse la cel mai mic preț.

 

Comunitatea Flaveur beneficiaza de o ofertă specială și exclusivă din partea Viața Verde Viu!

Este o REDUCERE 10% pentru toate produsele la pret întreg, valabilă pentru mămicile Flaveur până pe 30 iunie 2023.

Codul de reducere este: FLAVEUR10

 

Niciodată nu e prea târziu să trăiești Viața în Verde Viu!

Vă invit să descoperiți întregul portofoliu de produse Viața Verde Viu și să le folosiți cu drag în rețetele Flaveur!