INGREDIENTE
150 g branza de vaci
1 galbenus
2 linguri gris
15-20 ml lapte
vanilie 1/4 pastaie (optional)
2 lingurite sirop de artar (optional)
unt pentru uns
cateva visine
MOD DE PREPARARE
Fierbeti laptele impreuna cu vanilia pentru 1 minut.
Cand s-a racit putin puneti grisul si lasati 5-7 minute sa se umfle.
Peste branza puneti galbenusul si siropul si amestecati bine. Incorporati apoi si laptele cu grisul.
Ungeti forma/formele cu unt si puneti compozitia si apoi visinele deasupra.
Le puneti la cuptor pentru 40 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Pofta buna!
PS: puteti pune si stafide, merisor, cirese, prune, caise etc
Eu am înlocuit vișinele cu afine, bebe a fost foarte încântat. Recomand această rețeta și o voi face data viitoare pentru toată familia. Mulțumesc frumos pentru rețetă.
Multumesc frumos mami pentru timpul acordat impartasirii impresiei lasate de aceasta reteta. Ma bucur ca papat bebe si la fel si noi tura a doua am facut portii si pentru noi. Eu am testat si cu afine si cirese si zmeura….toate imi plac! O zi frumoasa!
Andreea, nu este buna. Este DELICIOASA!!!!!!!!!
Multumim mult tie si fetelor pentru minunatele retete! Azi am facut pentru mami si tati :))
Maine pentru bebelina.
Multumim
Vaaai ce m-ai speriat cu „nu este buna” :))
Multumesc si eu pentru feedback.
Cu mare drag!!
20 ml de lapte e prea putin pt doua linguri de gris. E ok asa?
exact cum scrie in reteta este ok.
Se poate pune zahar în loc de sirop de agate?
da