INGREDIENTE
1 ficatel (tinut in lapte)
2 catei de usturoi
10 cm praz
1 rosie mica
1/2 ardei gras sau kapia
1 cartof mic alb
cartof dulce ( aceeasi dimensiune/gramaj ca cel alb)
1/2 lingurita unt
1/2 lingurita ulei
3-4 fire de marar
MOD DE PREPARARE
Cartofii si ardeiul se fierb impreuna. Ficatelul l-am fiert in 2 ape si apoi l-am taiat marunt la cutit.
Prazul si usturoiul la fel maruntite la cutit.
Ardeiul si rosia fara pielita l-am mixat bine si le-am pus la foc cu putina apa (sa fie acoperite ingredientele), uleiul, ficatelul, prazul si usturoiul si le-am lasat la foc mic pana ce s-a evaporat aproape toata apa.
Separat cartofii se paseaza cu furculita si se amesteca energic cu untul.
I-am asezat pe farfurie, am pus ficatelul sotat si am presarat mararul.
Pofta buna!
PS: puteti integra cartofii taiati marunt si obtineti o tocanita delicioasa, servita cu patrunjel