INGREDIENTE
200 g branza de casa (facuta in casa cu iaurt, obtinuta din aproximativ 1 L lapte 3,5 % grasime si 150 g iaurt)
400 mL lapte, 3,5 % grasime
25 g 82% grasime
O jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu
MOD DE PREPARARE
Am pregatit BRANZA DE CASA PREPARATA CU IAURT si am obtinut aproximativ 200 g, ca in imaginea de mai jos.
Am amestecat laptele cu branza si l-am dat intr-un clocot…apoi am strecurat de zer compozitia pe care am amestecat-o cu restul ingredientelor.
Amestecul obtinut l-am fiert din nou aproximativ 15 minute pana ce totul s-a transformat intr-o pasta omogena.
Eu am pus compozitia in forme de bomboane sa fie mai atragator pentru mofturosi dar se poate pune in orice fel de forma! Se lasa la rece/la uscat 24 de ore!
Pofta buna!
Buna
Nu am înțeles ceva. După ce fierbi brânzica in lapte, separi de zer și amesteci celelalte ingrediente, in ce mai fierbi amestecul rezultat? In zerul rămas, in lapte?
Multumesc
Buna Laura,cred ca se refera la amestecul de lapte si branza, se mai fierbe 1 data pentru a forma cascavalul.