INGREDIENTE
3 linguri de mazare
2 rosii medii
3 catei de usturoi
1 ceapa medie
1/2 ardei
7-8 fire marar
7-8 fire patrunjel
1/4 lingurita de cimbru
1/4 lingurita de busuioc
50 g pulpa de pui
2 rondele de morcov
1 lingura ulei de masline
1/2 frunza de dafin
MOD DE PREPARARE
Am fiert puiul bine in 2 ape cu putin dafin.
Rosiile, usturoiul si ardeiul le-am pus cu putina apa si ulei la cuptor sa se coaca.
Mazarea am fiert-o cu ceapa si morcovul.
Am curatat rosiile si ardeiul de pielita si impreuna cu morcovul, usturoiul, ceapa, verdeata, condimentele si o lingura de ulei de masline le-am blenduit bine.
Am adaugat sosul peste mazare.
Am maruntit fin la cutit carnea si am amestecat cu mazarea. Am dat totul la cuptor pentru 20 minute la 180 grade C caldura sus-jos cu ventilatie.
Pofta buna!