INGREDIENTE

50 g unt
60 g mascarpone
1/2 avocado bine copt ( mic)
100-110 g faina alba sau integrala puteti folosi
1 lingurita rasa praf de copt bio
2 lingurite de sirop de artar (optional)
3 lingurite de susan

MOD DE PREPARARE

Amestecati faina cu praful de copt.

Separat frecati bine untul cu avocado, mascarpone si indulcitorul. Turnati in ploaie faina peste compozitie.
Incorpirati bine. Este un aluat elastic si lipicios.

Modelati forme cu lingura, aparat de facut fursecuri, punguta de modelaj etc. Sa fie inalte de 1 cm. Incingeti la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie cuptorul. Dupa ce ati pus pe foaie de copt fursecurile presarati susan.

Bagati la cuptor pentru 25 minute, pana cand capata o crusta aurie pe ambele parti ( eu la jumatatea timpului le-am intors).

Pofta buna!

Daca va place aceasta reteta va recomand si BATOANE DE OVAZ.