INGREDIENTE

4-5 maini de frunze de spanac

2 fire de ceapa verde

2 linguri de mascarpone

1 ou

cateva fire de marar

un praf de busuioc

1 lingura de ulei

 

MOD DE PREPARARE

Am pus spanacul si ceapa la oparit cu apa si ulei. Cand s-au inabusit bine, le-am scurs foarte bine si le-am tocat marunt la cutit.

O lingurita din ceapa tocata am amestecat-o bine cu oul si mararul tocat fin.

Am pus oul intr-o forma de briosa ( de silicon) si am presarat busuiocul.

Daca aveti proaspat tocati 2-3 frunze.

Oul a stat la cuptor aproximativ 25 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Spanacul l-am amestecat cu mascarpone si apoi am alaturat si oul.

Pofta buna!

Daca va place aceasta reteta va recomand si PIURE DE MAZARE CU MASCARPONE SI OU.