INGREDIENTE
15 capsuni
250g mascarpone
1 ou
100ml lapte
1 lingura sirop de artar (optional)
50g faina
15g pudra de migdale (optional)
unt pentru uns formele ramekin
MOD DE PREPARARE
Am mixat oul cu mascarpone, siropul, laptele apoi am incorporat si faina si pudra de migdale.
Am uns forme ceramice cu unt, am pus pe fundul vaselor capsuni taiate bucatele (cate 7 capsuni in fiecare vas) si am turnat compozitia. Umpleti doar ¾ din vas altfel va da pe afara, cum s-a intamplat la mine 🙂 .
Am bagat la cuptor 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 – 35 de minute.
*Incercati sa puneti in 3 forme ceramice micute sau intr-una singura mai mare.
Iese pare ok cu smântână grasă in loc de mascarpone?multumesc
nu, nu se poate inlocui cu smantana.
Putem folosi miere in loc de sirop? Multumesc
nu incurajam prepararea termica a mierii.
Cat timp poate fi pastrat la frigider?
2-3 zile