In timp ce scriam ingredientele, am realizat ca fiecare preparat are o poveste.
Fie ca nu ai timp si faci ceva pe graba…si iese wow, fie vrei sa faci ceva dar nu ai toate ingredientele si tot te apuci si modifici si ies chiar mai bun, fie…ca in cazul de fata!
Pustiul meu dorea mar.
Bun l-am taiat…”degetele”. Asa ii povestesc lui ori de cate ori fac ceva.
Nu ii spun feliute.
Si surpriza?!
Nu l-a mai vrut.
Pai si ce sa fac acum cu el?!
Si sa vedeti ce am facut…si de ce aveti nevoie:
INGREDIENTE
1 mar mare
1 lingura cu varf de nuca macinta
1/2 lingurita de scortisoara
1 lingurita de unt
2 lingurite de MAGIUN DE PRUNE FARA ZAHAR
MOD DE PREPARARE
Am tapetat o tava cu hartie de copt unsa cu putin unt.
Restul de unt l-am intins peste mere, amestecandu-le.
Am presarat nuca si scortisoara si la fel le-am amestecat bine.
Si eu si pustiul le-am aranjat in tava care a mers cumintica la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au rumenit usor.
Le-am intors de vreo 2-3 ori, amestecandu-le.
Cand au fost gata, le-am garnisit cu magiun si le-am servit calde.
Suna yammy, nu?
Va spun eu….sunt mai bune decat marul copt.
Pofta buna!