Am avut dovleac placintar copt foarte dulce din ziua precendenta si am zis sa fac simplu si rapid o budincuta.
INGREDIENTE (2 portii)
1 ou
2 linguri cu varf faina alba/integrala de grau sau faina de orez/ovaz
1 lingura carob (pudra de roscove)
7 linguri lapte vegetal sau de vaca
7 linguri piure dovleac placintar copt
unt pentru uns sau ulei de cocos
MOD DE PREPARARE
Am amestecat cu blenderul (pentru ca asa mi-a fost la indemana) oul, apoi am adaugat laptele, dovleacul si in ploaie faina de grau si carobul.
Am uns cu unt 2 forme ceramice mici ramekin, am umplut cu compozitie si am copt la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 40 de minute sau pana se rumeneste usor.
Pofta buna!
Foarte buna budinca.a ieșit moale umed în interior.asa trebuia sa fie nu?am pus 4lg piure dovleac și 4lg lapte 1lg cu vârf faina.multumesc
da, asa trebuie sa iasa avand in vedere ca are o singura lingura de faina. Deci este imposibil sa iasa ca un pandispan.
Se poate pastra la frigider pentru a fi mancata a doua zi?
pana la 3 zile pastrata in frigider