INGREDIENTE

1 bucata cat palma de file de salau
1 felie paine de casa
3 buchetele de broccoli
2 catei de usturoi
1 ou
Lapte cat sa acopere felia de paine
1 lingura faina alba de grau
2 felii mici mozzarella
Unt pentru tapetat vasul

MOD DE PREPARARE

Am facut pestele si broccoli la abur.

Am inmuiat cateva minute painea in lapte, am scurs-o si am amestecat-o cu oul si usturoiul taiat marunt.

Pestele l-am maruntit cu furculita (m-am uitat atenta si de oase, caci mai sunt surprize) si broccoli l-am taiat buchetele si mai mici.

Le-am adaugat si le acestea si lingura de faina si am amestecat bine.

Am uns vasul cu unt si am turnat compozitia, deasupra careia am pus si feliile de mozzarella.

Am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie aproximativ 40minute, pana s-a rumenit deasupra.