INGREDIENTE
½ banana coapta bine
40g unt 82%grasime, la temperatura camerei
1 lingura smantana 12% grasime
Aproximativ 8 linguri faina integrala (cat cuprinde pana cand aluatul nu mai este lipicios si se poate intinde foaia)
MOD DE PREPARARE
Banana am pasat-o cu furculita si am amestecat-o cu untul pana cand s-au omogenizat foarte bine. Am adaugat smantana si faina si am framantat.
Am intins foaie si am decupat biscuitii, pe care i-am pus in tava pe hartie de copt si i-am bagat la cuptor, preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pentru aproximativ 20 minute.
*Se poate folosi si faina alba.
Buna!
Oare merg făcuți și cu faină de ovaz?
Mulțumesc!
Bună! Nu am folosit niciodată făină de ovăz, dar merită încercat.
Buna! Pot pune iaurt si nu smantana? Multu’
Buna! Nu am incercat, dar ar trebui sa fie in regula. 🙂
Buna! Ies putin umezi la cuptor? I-am lasat 30min la 180grade si imi par ca si cum nu s-ar fi facut la interior..
au banana si este normal sa ramana mai moi.
Oare pot pune faina alba,normala????Multumesc
probabil ca da, dar trebuie ajustata cantitatea.
Acum i-am făcut prima data.Imi plac că nu au zahar iar bebe de 9 luni îi papa fara probleme. Și sunt suficient de dulci de la banană 😉 . Mulțumesc :*
sunt grozavi cu faina de ovaz!
Buna, imi puteti spune va rog daca ar merge si cu faina de cocos?
nu