INGREDIENTE
1 caisa (partial decongelata, taiata bucatele mici) – sau proaspata
125g mascarpone (1/2 dintr-o cutie)
2 oua
2 linguri faina alba de grau
1 lingura sirop de artar – optional
1 lingurita praf de copt Bio
MOD DE PREPARARE
Am frecat galbenusurile cu siropul.
Am pus mascarponele si l-am incorporat bine.
Intr-un alt vas am batut spuma albusurile si le-am amescat usor cu restul compozitiei. Am adaugat faina cu praful de copt.
Am pus in forma de silicon si deasupra am pus bucatele de caisa.
Am introdus la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana cand s-au rumenit deasupra, aprox 30 minute.
*au iesit 6 briose delicioase
In loc de praf de copt pot pune altceva?
nu
Pot folosi alte fructe? Maar sau para taiate bucatele?
cred ca da
Cum este la interior? Umed sau că la pâine așa uscat?
umed pt ca are mascarpone si fructe