Sa profitam de bunatatile primaverii!
INGREDIENTE
1/2 dovlecel
1 usturoi verde
1 ceapa verde
2 linguri fulgi de drojdie inactiva
125 g branza de capra (cas proaspat nesarat)/sau de vaca
25 g faina integrala de secara sau de grau
3 linguri rase de smantana min 12% grasime
2 oua
unt pentru uns vasul
oregano si rozmarin uscat
MOD DE PREPARARE
Am tocat marunt dovlecelul, ceapa si usturoiul, am batut ouale bine si am faramitat branza.
Am amestecat toate ingredientele si am dat la copt in vas de yena uns cu unt, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aproximativ 35-40 minute.
Un miros imbietor de verdeata a umplut bucataria.
Succes maxim!
Pofta buna!
Buna Cristina! Pot folosi faina fără gluten?
Mulțumesc pentru răspuns.
Sunt de mare ajutor Rețetele tale.
Am acum in. Ultime chiftelele cu somon. Sper sa iasă ca au avut cam multă zeama deși am scurs legumele in sita. Eu am pus câteva minute somonul la abur.
Numai bine.
este important sa respectati retetele intocmai. Chiftelutele de somon nu sunt cu somon gatit la abur. Iar legumele trebuie inabusite si lasate pe foc pana nu mai au apa deloc. In aceasta retete de budinca puteti folosi faina fara gluten, dar in alte retete nu prea. De exemplu la checuri.