INGREDIENTE
Aproximativ 125g branza Ricotta (1/2 cutie)
4-5 caise (fara coaja am folosit)
Un varf de lingurita pudra de vanilie – optional
2 linguri faina alba de grau (tip 650)
Ulei de cocos (sau unt) pentru tapetat vasul
1 ou
MOD DE PREPARARE
Caisele le-am taiat marunt si le-am amestecat cu Ricotta, oul, praful de vanilie si faina.
Am omogenizat si am pus in forma unsa cu ulei de cocos.
Am bagat la cuptorul la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana cand s-a rumenit deasupra, aprox 40 de minute. Vasul folosit are 11cm diametru cu 5cm inaltime.
Pofta buna!
Caisele se pot blendui cu tot cu coaja? Si pot inlocui praful de vanilie cu esenta? Mulțumesc
reteta este cu caisele taiate marunt, nu facute piure. Nu stim cu iese cu ele facute piure. Pudra de vanilie nu poate fi inlocuita cu esenta in alimentatia copiilor.