INGREDIENTE
150 g cous cous integral
150 mL suc de portocale (3 portocale)
100 mL lapte de vaca 3.5% grasime
200 g de branza dulce (facuta in casa cu iaurt) sau branza de vaci
150 g de Mascarpone
Pudra de vanilie
Un ou
1 lingura sirop de artar (optional)
2 crengute mici cu floricele de soc
Catina pudra pentru decor

MOD DE PREPARARE
Am oparit couscous-ul intr-un amestec de lapte, suc de portocale si pudra de vanilie.
Intre timp am amestecat cele doua tipuri de branza cu oul, siropul de artar si floricele mici de soc.
Am amestecat cele doua compozitii de mai sus si am asezat compozitia intr-o tava tapetata cu unt cu pereti detasabili. Am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit putin.

Am facut cu ajutorul unui sablon o floricica cu pudra de catina ca decor.
Pofta buna!
Alte precizari
Se poate face si fara flori de soc; acestea ii dau o savoare si un miros de nedescris!