INGREDIENTE

Ca masura am folosit un pahar
1 piersica mica
3 capsuni mici
½ pahar lapte de vaca 3.5% grasime
¼ pahar ulei de masline nonextravirgin sau ulei de cocos
1 + ¼ pahar faina
2 oua
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
½ lingurita praf de copt bio

 

MOD DE PREPARARE

Am spalat fructele si le-am uscat cu un servetel de bucatarie.

Piersica am curatat-o de coaja. Le-am taiat in cubulete mici (dupa plac, se pot pune mai mari).

Am separat albusurile si le-am batut spuma cu zaharul. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, laptele si albusurile. Am adaugat treptat faina amestecata cu praful de copt si am incorporat.

Am turnat compozitia in forma de silicon si deasupra am presarat fructele.

Am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana cand se rumeneste deasupra si trece testul scobitorii, aprox 30 minute.

Am lasat-o sa se raceasca in forma, apoi am scos-o din forma si am taiat-o.

Pofta buna!