INGREDIENTE (o portie)

½ dovlecel
¼ cartof dulce (mare)
1 ou
½ ardei gras
½ lingurita boia dulce
Un praf de curry – optional/sau curcuma
2 linguri faina alba de grau
O felie mozzarella fresca (sau cascaval pentru 1 an+)
Busuioc uscat

MOD DE PREPARARE

Am dat pe razatoarea mica cartoful dulce. Tot pe razatoarea mica am dat si dovlecelul si ardeiul, dar intr-un castron separat, iar dupa cateva minute le-am scurs bine.

Am amestecat totul cu oul, faina si mirodeniile si am bagat la cuptor, intr-o forma de silicon.

Cuptorul a fost preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si am lasat preparatul pana cand s-a rumenit deasupra, aprox 25 de minute.

Atunci am presarat mozzarella, data pe razatoarea mica si putin busuioc si am mai lasat doua minute in cuptor.

Pofta buna!

*mozzarella si busuiocul se pot elimina din aceasta reteta