INGREDIENTE

1 ou de gaina
2-3 linguri seminte de floarea soarelui (crude , necoapte, nesarate)
3 lingurite seminte de susan
3 lingurite seminte de in
50g cascaval
Aproximativ 100g faina alba de grau (tip 650 am folosit)
30g unt topit si racit (82% grasime)

MOD DE PREPARARE

Semintele de in, susan si floarea soarelui le-am macinat.

Am dat cascavalul pe razatoarea mica si l-am amestecat cu oul, semintele, untul si la final faina. Am lasat aluatul la frigider pentru aproape o ora, in folie alimentara.
Am scos aluatul si l-am intins.

Am taiat biscuitii si i-am pus in tava tapetata cu hartie de copt.

I-am intepat cu furculita si am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana cand biscuitii au devenit usor rumeni, aprox 20 de minute.

Pofta buna!

*semintele, untul si cascavalul fiind foarte grase, au facut ca surplusul de grasime sa iasa la copt; cand i-am scos, i-am asezat pe un prosop de hartie pentru cateva minute.