INGREDIENTE
Un dovlecel patison
4 vinete albe mici
Un piept de pui (de la tara am avut)
O ceapa
Un morcov
Un patrunjel de radacina
O frunza de fenicul
Marar
Cimbru verde
2 linguri de orez
Un ou
Bulion bebelusesc
O foaie de dafin
MOD DE PREPARARE
Am pus la fiert pieptul de gaina si dupa ce am schimbat prima apa am adaugat morcovul, ceapa, patrunjelul de radacina si frunza de fenicul.
Intre timp am scobit de miez dovlecelul si vinetele si am pus la fiert si impreuna cu carnea; la dovlecel tot miezul fara seminte iar la vinete miezul in totalitate.
Dupa ce au fiert le-am tocat si am adaugat orez, un ou, marar si cimbru tocat si o lingura de bulion. Cu aceasta combinatie am umplut dovlecelul si vinetele peste care am pus supa rezultata la fierberea carnii si a legumelor, bulion si o frunza de dafin. Am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-au rumenit.
Pofta buna!