INGREDIENTE

500g faina alba de grau tip 000
250g iaurt natur
200g unt topit – am folosit cu 65% grasime
1 lingurita praf de copt bio
½ lingurita pudra de vanilie (optional)
Gem pentru umplut cornulete – ideal magiun pentru ca de obicei gemul normal cumparat se face lichid la cuptor si va curge

MOD DE PREPARARE

Amestecam toate ingredientele si framantam aluatul pana se integreaza bine toate ingredientele.

Intindem aluatul in foaie subtire de aproximativ 0.3cm si decupam triunghiuri mici cu latura de maxim 10cm.

Punem cate putin gem la baza triunghiului si rulam de la baza spre varf.

Punem cornuletele in tava pe hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana devin foarte putin rumene deasupra.

Din acest aluat puteti face si biscuiti! Ies super gustosi!

Pofta buna!