Va invit sa gatim o reteta noua de supa crema de ciuperci cu cascaval, sanatoasa si savuroasa!

Va recomand sa incercati reteta cu legumele pentru supa crema de ciuperci de la Edenia pentru ca supa crema se prepara usor si rapid si iese absolut delicioasa!

Legumele continute sunt ciuperci feliate, ceapa, pastarnac, telina si cartofi. Acestea sunt deja amestecate in proportii ideale pentru a obtine un mix consistent de supa crema.
Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (2 portii)

1 punga legume pentru supa crema de ciuperci de la Edenia
30g unt
Aprox 100g cascaval ras
500mL apa
Patrunjel

MOD DE PREPARARE

Punem apa la fiert si, in momentul in care incepe sa fiarba, adaugam legumele direct congelate.
Lasam sa fiarba 20 de minute din momentul in care apa da din nou in clocot.

Cand sunt gata legumele, adaugam untul si pasam totul cu blenderul vertical.
Punem in supa crema si cascavalul ras si amestecam.

Servim cu patrunjel proaspat.

O supa mega delicioasa ce poate fi servita si a doua zi daca o pastram la frigider.

Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!

Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.

Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!