INGREDIENTE
Aluat fraged
Un piept de pui
200 g ciuperci Champignon brune
Un morcov
O jumatate de ardei capia rosu
O ceapa uscata
2 cepe verzi
Marar
Un ou si un galbenus
Seminte de canepa
MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea impreuna cu legumele (morcov, ardei, ceapa uscata) si separat am fiert ciupercile (am dat in doua-trei clocote). Am tocat cu masina de tocat carnea, legumele, ciupercile si ceapa verde cruda si apoi am adaugat marar verde si un ou.
Cu aceasta umplutura am rulat aluatul fraged intins in strat subtire. Se poate lasa rulada sau ca in cazul de fata am taiat rulouri de grosimea dorita. Am uns cu galbenus aceste rulouri si am presarat peste ele seminte de canepa.
Am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au rumenit, aprox 35 de minute.
Pofta buna!