INGREDIENTE ALUAT
150g faina alba de grau tip 000
4 oua
2 lingurite praf de copt bio
2 linguri apa
o lingura zahar (optional)
ulei de masline pentru uns tigaia
INGREDENTE UMPLUTURA
1 banana
2 linguri carob
*puteti alegere si alta umplutura cum ar fi SARLOTA DE PORTOCALE, SARLOTA DE CIOCOLATA sau piure din fructele preferate. De asemenea puteti alege ca umplutura o crema de branza cum ar fi ALMETTE DE CASA.
MOD DE PREPARARE
Mixam ouale cu zaharul apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Bagam compozitia la frigider pentru 10 minute apoi adaugam cele 2 linguri de apa si amestecam.
Ungem o tigaie antiaderenta cu ulei de masline (stergem cu un servetel apoi).
Punem cate o lingura de compozitie, formam cerculet de marimea unui hamburger si coacem pe ambele parti la foc mic pana se rumenesc.
Pentru ciocolata mixam banana cu carobul la robotul de bucatarie. Sau ii umplem cu ce dorim!
Pufosi si deliciosi!
Pofta buna!
Mie nu mi au iesit asa de pufoase ca in poza dvs. Cred ca depinde cat de mult ati mixat ouale.. le am mixat nu ff mult. Incepusera sa se ingroase dar nu si au dublat volumul de tot. Posibil sa fie asta cauza.
Trebuie sa si mentionati cat timp trebuie mixat. Sau sa explicati mai in detaliu.