INGREDIENTE

160g faina alba de grau tip 000
100g cascaval ras
180mL lapte de vaca 3.5% grasime
100g unt rece taiat cubulete (am folosit cu 65% grasime)
2 lingurite praf de copt bio
1 lingura patrunjel uscat (optional)

MOD DE PREPARARE (VEZI VIDEO)

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si untul rece. Framantam cu varful degetelor pana obtinem un aluat nisipos.

Adaugam cascavalul ras pe razatoarea mica si patrunjelul si amestecam apoi adaugam si laptele si omogenizam.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cate o lingura de compozitie per biscuite, fara sa aplatizam. Eu am folosit ustensila pentru inghetata.

Bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam aproximativ 30 de minute sau pana se rumensc frumos.

Unii dintre cei mai deliciosi biscuiti! Pofta mare!