INGREDIENTE (2 PORTII)
Pentru pui:
1 bucata piept de pui taiata subtire (aprox 100g)
patrunjel uscat
oregano
o lingurita ulei de masline
Pentru piure:
200g dovleac placintar crud (am folosit congelat)
150g cartofi
1 ardei kapia
o lingura smantana sau iaurt (optional) – se poate omite in caz de alergie
condimente: patrunjel uscat, nucsoara, curcuma
Pentru decor: muguri de pin si seminte de floarea soarelui
MOD DE PREPARARE
Ungem pieptul de pui cu ulei si presaram condimente.
Curatam cartofii si ii taiem cubulete. La fel procedam si cu dovleacul, al meu a fost deja taiat. Taiem si ardeiul cubulete.
Pregatim aparatul Nutribaby (+) de la Babymoov punand apa in locul special. Pe primul nivel al aparatului punem pieptul de pui si cartofii iar pe nivelul doi vom pune dovleacul si ardeiul. Setam functia de gatire la abur pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, daca legumele sunt gatite le vom transfera in bolul blenderului.
Completam cu apa aparatul si mai setam inca 20 de minute suplimentare pentru carne.
Pentru ca la aparatul Nutribaby (+) se poate si gati dar si mixa in acelasi timp, vom prepara piureul, punand peste legume si smantana cu condimentele. Setam functia de mixare pe viteza 2 si mixam 5 secunde. Lasam piureul in vasul blenderului sa stea cald pana este gata si pieptul de pui.
Pentru noi a fost un pranz delicios! Pofta buna!
Daca doriti mai multe informatii despre aparatul Nutribaby (+) de la Babymoov si cum puteti sa-l achizitionati in conditii foarte bune puteti intra aici Nutribaby (+).