INGREDIENTE (6-7 PORTII)
500g naut
3 cepe rosii
3 morcovi mari
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 ardei grasi rosii
250g pasta de ardei kapia si rosii (sau doar de rosii)
patrunjel
curcuma, cimbru, boia dulce de ardei
6-7 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Nautul inmuiat minimum 8 ore il fierbem aproximativ 1h30 apoi il scurgem.
Intr-o cratita punem legumele tocate marunt cu uleiul de masline si aproximativ 2 cani apa. Lasam la inabusit aproximativ 20 de minute sau pana sunt inmuiate bine. Mai adaugam apa daca vom considera necesar.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam nautul, pasta de rosii si completam cu apa atat cat dorim sa fie sosul. Mai lasam sa fiarba 5 minute apoi adaugam condimentele, amestecam si oprim focul.
Un pranz delicios! Pofta buna!
Ati curatat boabele de coaja sau merg si asa lasate?
Nu am curatat! Acea pielita contine multe vitamine, minerale si antioxidanti!