Am pregatit pentru astazi clafoutis de legume cu porumb! O reteta noua, simpla si savuroasa pe care am am preparat-o cu amestecul cu porumb de la Edenia.
Amestecul cu porumb contine porumb dulce, morcovi, mazare si fasole verde. Este usor dulce si crocant si este perfect pentru o masa gustoasa si sanatoasa! Ideal de asemenea in salatele gatite rapid, dar si pe post de garnitura.
INGREDIENTE
O punga de 450g de amestec cu porumb de la Edenia
3 oua
200g smantana
o lingurita boia dulce de ardei
o lingura patrunjel uscat
o lingura susan (optional)
2 linguri ulei de masline
unt pentru uns vasul
MOD DE PREPARARE
Gatim legumele Edenia la abur pentru 5 minute (nu este nevoie sa le decongelam inainte).
Intr-un bol batem ouale cu smantana, uleiul si condimentele. Adaugam si legumele amestecandu-le cu o spatula.
Ungem un vas mic de yena cu unt si punem compozitia.
Bagam vasul in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 35 de minute sau pana se rumeneste usor deasupra.
Pentru noi a fost o cina delicioasa!
Pofta mare!
Folosesc amestecurile de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% naturale si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina: https://flaveur.ro/legume-edenia/.
Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!