Va invit sa gatim astazi impreuna o delicioasa reteta de budinca de peste.
O reteta potrivita si pentru cei mai mici si pentru cei mai mari.

Eu am folosit file de biban de la Edenia si budinca a iesit foarte gustoasa.

Bibanul este un peste rapitor, de dimensiuni mari, care traieste in apa dulce. Carnea lui are o culoare alb-roz, foarte gustoasa, cu textura ferma, consistenta, suculenta si, prin urmare, usor de gatit. Datorita continutului mediu de grasimi, bibanul este un peste ideal pentru dieta.

INGREDIENTE (2-3 portii)

300g biban de la Edenia (puteti folosi si alt peste de la Edenia, de exemplu salau sau pastrav)
200g broccoli congelat de la Edenia
100g smantana
2 oua

MOD DE PREPARARE

Pestele, decongelat in prealabil in frigider, il gatim la abur impreuna cu broccoli pentru 15 minute.

Tocam pestele impreuna cu broccoli marunt cu cutitul sau la maruntitorul electric.

Piureul obtinut il amestecam cu restul ingredientelor.

Punem compozitia intr-o forma ceramica si bagam in cuptor. Setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 30 de minute.

Foarte foarte buna!

Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Congelarea se face individual si rapid, pestele pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.

Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/peste-edenia/.